Duplán figyelünk rád!

Megosztás
A kakaós csiga a pékáruk között az a termék, amit szinte mindenki szeret. Kicsik és nagyok egyaránt választják akár reggelire, vagy uzsonnára, kávé mellé, vagy csak magában. A Félegyházi Pékség pultjaiban jelenleg is több, különböző kakaós csiga kapható, viszont most azokra a vásárlóinkra is szerettünk volna gondolni, akik diétájuk miatt nem tudják azokat választani. Hiszen családi vállalkozásként tudjuk, hogy egy kis odafigyeléssel mekkora örömet lehet szerezni. 
 
Tudatosabban étkező vásárlóink számára eddig 7 féle teljes kiőrlésű terméket kínáltunk, de most újabb termékkel bővült a "csapat". Fogadjátok sok szeretettel a csökkentett cukortartalmú teljes kiőrlésű kakaós csigánkat, minimum 30%-kal kevesebb cukorral!
Mit is jelent pontosan, hogy 30%-kal kevesebb cukortartalom? Jelenleg, a piacon található teljes kiőrlésű kakaós csigákhoz képest minimum 30%-kal kevesebb cukrot tartalmaz (100 g-hoz viszonyítva). Ezt az eredményt rengeteg teszt, és egyeztetés előzte meg, amelyet tápértékadat bevizsgálások is igazolnak. 
 
Ízében kakaósabb jegyeket hordoz, mivel kevésbé édes, így elkülönül a többi kakaós csigánktól. Hozzáadott édesítőszert nem tartalmaz, mert a legtöbb dietetikus nem ajánlja gyermekek részére, így a szülők is bátrabban választják majd. 

Különleges, dupla tekerésű formájának köszönhetően pedig innentől kezdve nincsen vita, hogy kié legyen a legjobb része, a közepe. ❤